Appartementen

Verdiepingsoverzichten

Woonoppervlak ca. 111m2

Type A & C

Appartement type A bevindt zich tweemaal op de begane grond, en tweemaal op de eerste verdieping. Penthouse type C bevind zich tweemaal op de tweede verdieping en heeft een fraai hoog plafond. De appartementen zijn ca. 111 vierkante meter groot, met een royaal terras of balkon en standaard twee slaapkamers, een grote badkamer en een inpandige berging.

Woonoppervlak ca. 111m2

Type B & D

Appartement type B bevindt zich tweemaal op de begane grond, en tweemaal op de eerste verdieping. Penthouse type D bevind zich tweemaal op de tweede verdieping en heeft een fraai hoog plafond. Het appartement is ca. 111 vierkante meter groot, met een royaal terras of balkon met veel privacy. Door de unieke indeling en de grote schuifpui voelt binnen als buiten. Door het raamkozijn in de noordoostgevel ontstaat er een prachtige zichtlijn over het water. Verder zijn er standaard twee slaapkamers en een grote badkamer en een inpandige berging.Wonen op

Thomashof Eilân

Heeft u vragen over of interesse in één van de 12 ruime appartementen? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze makelaar.

Heeft u vragen over of interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze makelaars.