Verkoop is gestart! Nog enkele appartementen beschikbaar.

Alle verkoopdocumentatie vindt u op deze website. Als u graag een persoonlijke toelichting op de verkoopdocumentatie en de procedure wilt, dan bent u van harte welkom op het kantoor van Makelaardij Friesland in Sneek. Ook kunt u de verkoopflyer ontvangen en zijn er grote panelen met plattegronden en de gevelstenen te zien. In verband met de Corona-maatregelen vragen wij u wel hiervoor een afspraak te maken op telefoonnummer 0515-768008. U kunt zich inschrijven op de/het bouwnummer(s) van uw keuze door in te loggen op deze website.

Wonen met de Friese meren in je achtertuin

Een cocktail drinken in de zon met uw voeten in het water. Wie droomt er niet van? Uw woondroom wordt werkelijkheid in Workum. In deze knusse, historische Elfsteden-stad realiseren we 12 prachtige appartementen op een unieke plek omringd door water. Hier geniet u iedere dag van het beste van twee werelden: wonen op een eiland midden in het groen én de stad binnen handbereik.

Locatie

DE PERFECTE PLEK

Appartementen

Midden op het eiland realiseren we een imposant appartementencomplex. Verdeeld over...

GROEN WONEN IN OPTIMA FORMA

Duurzaamheid

Wonen in zo'n groene omgeving vraagt om een groene woning. Uw appartement is...

EEN EILAND MIDDEN IN DE STAD

Locatie

Een eiland midden in de stad; het klinkt wellicht gek, maar niets is minder waar. In Workum leven we met...

Wonen op

Thomashof Eilân

Heeft u vragen over of interesse in één van de 12 ruime appartementen? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze makelaar.

Heeft u vragen over of interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze makelaars.